tag:blogger.com,1999:blog-8695185990926398093.comments2019-04-13T06:04:53.686+02:00Ets Un Tros De PaEnric (Ets un tros de pa)http://www.blogger.com/profile/04175520354645110056noreply@blogger.comBlogger53125tag:blogger.com,1999:blog-8695185990926398093.post-38325248108988130172014-10-11T12:29:46.357+02:002014-10-11T12:29:46.357+02:00Avui ho intentaré. Gràçies.
Theress.Avui ho intentaré. Gràçies.<br /><br />Theress.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8695185990926398093.post-10013842955258733462012-08-11T17:41:53.662+02:002012-08-11T17:41:53.662+02:00Hola Enric, deliciosos panecillos.
Se ven de lujo....Hola Enric, deliciosos panecillos.<br />Se ven de lujo.<br />Besos desde HolandaMeritxellhttps://www.blogger.com/profile/11212894883841072471noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8695185990926398093.post-26521718016210283462011-05-31T10:48:54.982+02:002011-05-31T10:48:54.982+02:00Acabe de descobrir el teu blog i m'ha encisat....Acabe de descobrir el teu blog i m'ha encisat. No sé si ja no el tens actiu, però t'encoratge que continues actualitzant-lo perquè és força interessant. El món del pa m'apassiona, trobaràs receptes també al meu blog: www.rossejat.blogspot.com<br /><br />Salut!Xavierhttps://www.blogger.com/profile/01209164411494151683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8695185990926398093.post-26718477551056328672010-08-20T20:41:59.720+02:002010-08-20T20:41:59.720+02:00Per fí una recepta que funciona, ja estaba tan des...Per fí una recepta que funciona, ja estaba tan desil.lusionada que estaba per desistir de un dels meus desitjos (fer pá a casa)<br /> Gràcies Enric<br /><br /> ÁngelsÁngelshttps://www.blogger.com/profile/01877425697191323276noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8695185990926398093.post-57692023214872098612010-08-09T16:23:28.625+02:002010-08-09T16:23:28.625+02:00Hola Enric, me hen gustado mucho tus panecillos y ...Hola Enric, me hen gustado mucho tus panecillos y con el relleno, genial.<br />Los voy a probar en breve.<br />Una abraçadaMeritxellhttps://www.blogger.com/profile/11212894883841072471noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8695185990926398093.post-30023503134676865762010-04-06T15:59:32.961+02:002010-04-06T15:59:32.961+02:00t'han quedat uns panets espectaculars!t'han quedat uns panets espectaculars!Eva Floreshttps://www.blogger.com/profile/07249883675751507548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8695185990926398093.post-69298183586000569482010-04-06T13:09:45.518+02:002010-04-06T13:09:45.518+02:00Aquests panets d'hamburguesa tenen un aspecte ...Aquests panets d'hamburguesa tenen un aspecte fabulòs i segur que estan boníssims!!Gent jove pa touhttps://www.blogger.com/profile/17459555314790660653noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8695185990926398093.post-1657993529014765732010-03-22T14:54:16.160+01:002010-03-22T14:54:16.160+01:00M'agrada la teva proposta, a més si té el teu ...M'agrada la teva proposta, a més si té el teu vist-i-plau ja és garantia d'èxit.<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8695185990926398093.post-90186592275339934852010-03-22T14:17:59.882+01:002010-03-22T14:17:59.882+01:00amb philadelphia i pebre, m'agrada la combinac...amb philadelphia i pebre, m'agrada la combinació!Eva Floreshttps://www.blogger.com/profile/07249883675751507548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8695185990926398093.post-81555449717277099632010-03-22T08:50:03.568+01:002010-03-22T08:50:03.568+01:00Ostres, amb l toc de pebre ha de quedar sensaciona...Ostres, amb l toc de pebre ha de quedar sensacional!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8695185990926398093.post-11936607186363615232010-03-21T20:37:42.721+01:002010-03-21T20:37:42.721+01:00Ens quedem amb la teva combinació! Genial.Ens quedem amb la teva combinació! Genial.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8695185990926398093.post-41809758367909433972010-03-17T09:09:05.181+01:002010-03-17T09:09:05.181+01:00Enric t'han quedat unes baguettes perfectes!!!...Enric t'han quedat unes baguettes perfectes!!!<br />de professional!Eva Floreshttps://www.blogger.com/profile/07249883675751507548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8695185990926398093.post-25290863378406869852010-03-16T20:36:54.207+01:002010-03-16T20:36:54.207+01:00I tan que ets un tros de pa, no... millor dit, ets...I tan que ets un tros de pa, no... millor dit, ets el rei del pa!! Aquestes barres són un bé de déu, tan ben fetes, ja m'imagino el gust que conferiran la mantega i el sucre!! Enhorabona.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8695185990926398093.post-43895870233156321902010-03-16T18:36:37.368+01:002010-03-16T18:36:37.368+01:00Enric, quin nivell!!! Ja veig que al final m'h...Enric, quin nivell!!! Ja veig que al final m'hauré d'animar a fer pa,<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8695185990926398093.post-57687887645132044032010-03-16T16:09:04.268+01:002010-03-16T16:09:04.268+01:00T'ha quedat de forner professional, amb el tal...T'ha quedat de forner professional, amb el tall al mig perfecte! I amb l'afegit de la mantega i el sucre, deuen ser un vici!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8695185990926398093.post-7780842979032294842010-03-16T09:45:11.375+01:002010-03-16T09:45:11.375+01:00Gràcies companys de La cuina vermella, i sigueu be...Gràcies companys de La cuina vermella, i sigueu benvinguts al meu bloc. Aprofito també per donar les gràcies a tots pels vostres comentaris.<br />Enric.Enric (Ets un tros de pa)https://www.blogger.com/profile/04175520354645110056noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8695185990926398093.post-86500030525897479322010-03-15T22:43:05.011+01:002010-03-15T22:43:05.011+01:00Hola, t'acabem de descobrir gràcies al bloc de...Hola, t'acabem de descobrir gràcies al bloc de la Dolça, ens agrada molt el que fas i com ho fas. Salut.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8695185990926398093.post-69456631136845395312010-03-15T09:48:05.653+01:002010-03-15T09:48:05.653+01:00Hola Enric, a mi el tiramisú m'encanta. Però e...Hola Enric, a mi el tiramisú m'encanta. Però em fa no se que el tema dels ous crus així que opto gairebé sempre per les versions que no en porten.<br />En que ens presentes avui t'ha quedat espectacular.<br />pt!Eva Floreshttps://www.blogger.com/profile/07249883675751507548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8695185990926398093.post-82825781463361963902010-03-15T09:16:20.278+01:002010-03-15T09:16:20.278+01:00El tiramisú és de les meves postres preferides... ...El tiramisú és de les meves postres preferides... A la teva amiga li ha quedat fantàstic! Per cert, ahir mateix vaig passar per Collbató tot anant a escalar a Montserrat :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8695185990926398093.post-12956514698628893512010-03-13T20:11:16.410+01:002010-03-13T20:11:16.410+01:00És bo el tiramisu, veritat? I estic segura que qua...És bo el tiramisu, veritat? I estic segura que quan t'hi posis et sortirà perfecte, ja ho veuràs!<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8695185990926398093.post-67570222027133121012010-02-23T23:33:28.359+01:002010-02-23T23:33:28.359+01:00He descobert el teu bloc a partir d'un comenta...He descobert el teu bloc a partir d'un comentari teu al bloc No tot són postres a la cuina. He arribat aquí i m'he trobat aquests bunyols que tenen una pinta boníssima!. Donaré una volteta més entretinguda!.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8695185990926398093.post-77008404714343260942010-02-22T10:57:46.864+01:002010-02-22T10:57:46.864+01:00quins bunyols més bons! tinc ganes de preparar-ne,...quins bunyols més bons! tinc ganes de preparar-ne, a veure si m'animo.<br />pt!Eva Floreshttps://www.blogger.com/profile/07249883675751507548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8695185990926398093.post-53195681397971175422010-02-21T22:37:13.162+01:002010-02-21T22:37:13.162+01:00Si que surten bons, i els de vent també m'agra...Si que surten bons, i els de vent també m'agraden molt.<br />Hi ha un petit truc per tallar-los i fer el forat amb comoditat. Poso la massa a la nevera per agafar una mica de consistència i treballar millor. Un cop formats els bunyols, els deixo una bona estona fermentant.<br />Gràcies a les dues. Un ptó.Enric (Ets un tros de pa)https://www.blogger.com/profile/04175520354645110056noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8695185990926398093.post-32289402718534688742010-02-21T20:10:09.554+01:002010-02-21T20:10:09.554+01:00Enric, això és un pecat! bunyols de l'Empordà ...Enric, això és un pecat! bunyols de l'Empordà en dius? jo faig bunyols de vent però aquests també m'agraden força!<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8695185990926398093.post-52399874519170909712010-02-21T09:56:27.230+01:002010-02-21T09:56:27.230+01:00Nosaltres normalment fem els de vent, però no diri...Nosaltres normalment fem els de vent, però no diria pas que no a una safateta d'aquests bunyols... Amb el foradet al mig t'han quedat molt bonics, es nota que hi tens pràctica ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.com