diumenge, 17 de gener del 2010

Hola a tots.

Després d'estar molt de temps donant voltes al tema, per fí m'he decidit a fer aquest blog. Sóc un gran aficionat a la cuina en general i sobretot al pa, i des de fa un cert temps, també a fer-lo.
Penso que hi ha moltes persones que poden estar interessades a fer pa, i no saben com fer-ho, de la mateixa manera que em va passar a mi en el seu moment. Potser a Ets un tros de pa, trobareu l'inspiració necessària per donar els vostres primers passos dins del món del pa.
Aquí hi podreu trobar les meves petites experiències culinàries, els pans que faig a casa i les coses que he anat aprenent dins d'un obrador, a més de moltes coses que em passin pel cap, naturalment. També hi trobareu les receptes per fer pa i d'altres delícies que cada dia veiem en una fleca.
Espero que amb Ets un tros de pa, al menys algú pugui aprendre alguna cosa, i jo també pugui ampliar els meus coneixements amb la vostra col-laboració.
Moltes gràcies.

5 comentaris:

  1. Benvigut a la blogosfera! Ànims amb el blog, ja veuràs que porta feina però es veu recompensada de llarg...
    Això de fer pa a casa és tot un art i tota una passió!!

    ResponElimina
  2. Benvingut!!! espero les teves receptes. A mi també m'agrada molt fer pa, però no em considero, encara, una experta!
    Ens anirem veient!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. hola, enric!
    benvingut al món dels blocs i moltes gràcies per haver triat el meu per a la teva llista de blocs. et dic el mateix que la gemma, dius que ho has pensat molt i estic segur que no te'n penediràs pas, molta sort i compta amb mi per al que calgui.
    jo encara faig par però t'asseguro que sóc un panarra, per tant, tens un lector assegurat.
    bona sort

    ResponElimina
  4. Hola Enric, benvingut al món dels blocaires. Jo, tal i com t'han dit la Gemma i en Manel, crec que has començat una aventura, després de pensar-t'ho molt que, et donarà feina, però que et compensarà en escreix amb satisfaccions. Tots hem començat amb un cert temor, a veure què passarà, com ens anirà... val la pena, ja ho veuràs.
    Jo vull començar a fer pans, és una de les meves assignatures pendents per tant aquí tens una seguidora segura.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  5. Gràcies a tots per la vostra calurosa benvinguda. Espero poder aportar alguna cosa interessant, o al menys, no avorrir-vos massa. Seguint els vostres blogs, puc veure la quantitat de coses que es pot aprendre en aquest món.

    ResponElimina